Oslobygg KF er Oslo kommunes eiendomsforetak.
Oslobygg KF er Oslo kommunes eiendomsforetak. (Foto: Lise Åserud, NTB)

Søker entreprenør til snørydding, strøing og vårfeiing på Oslos eiendommer

Oppdraget for Oslobygg omfatter deponering av snø på eiendommer, måking av inngangspartier, gang- og rømningsveier, brannkummer, biloppstillingsplasser og oppstillingsplasser for søppelkasser.

Oslobygg KF er Oslo kommunes eiendomsforetak. Foretaket er en sammenslåing av tidligere Omsorgsbygg, Undervisningsbygg og Kultur- og idrettsbygg, samt utbyggingsvirksomheten til Boligbygg.  Virksomheten er en av landets største byggherrer og eiendomsaktører med ca. 2,7 millioner kvadratmeter eiendom, og nå søker de altså etter en entreprenør til å stå for det utvendige vintervedlikeholdet.

Snørydding og strøing er en av basistjenestene til Oslobygg. Hovedytelsen skal inkludere snørydding, strøing og vårfeiing.

I utlysingen sies det at leverandøren skal utarbeide arbeidsinstrukser for den enkelte eiendom, og være tilgjengelig for oppdragsgiver på døgnbetjent vakttelefon. Det vil være opp til tilbydere å vurdere hvilke områder som skal håndmåkes og hvor det ligger til rette for maskinbrøyting.

Hovedytelsen skal inngå i en fastpris som leverandøren gir for inntil 12 utkall brøyting og 12 utkall strøing per område per sesong, fylling av strøkasser før sesongstart og vårfeiing med spyling.

Oppdraget er kostnadsberegnet til rundt 60 millioner kroner, og fristen for entreprenører å lever anbud på oppdraget er satt til 17. oktober.

Les også

Forsiden akkurat nå