Sigbjørn Gjelsvik blir leder i transport- og kommunikasjonskomiteen

Den nylig avgåtte kommunal- og distriktsministeren Sigbjørn Gjelsvik (Sp) trer inn i vervet som leder for transport- og kommunikasjonskomiteen på Stortinget.

Oslo 20220412. Kommunalminister Sigbjørn Gjelsvik under en pressekonferanse hos statsministeren.F ...
Oslo 20220412. Kommunalminister Sigbjørn Gjelsvik under en pressekonferanse hos statsministeren.F ... Foto: Lise Åserud
19. okt. 2023 - 10:59

- Samferdsel er avgjørende for å binde Norge sammen og legge til rette for at folk skal kunne bo, arbeide og leve god liv i hele Norge. Senterpartiet har hatt store ambisjoner på samferdselsfeltet, og i regjering har vi allerede redusert prisene på ferjer, gjort ferje gratis for de som bor på øyer uten fastlandsforbindelse og til våren reduserer vi prisen på flyruter i distriktene. Fremover skal vi arbeide med en NTP for hele Norge og jeg ser frem til å gyve løs på dette viktige arbeidet, sier Gjelsvik i en pressemelding.

Dermed bytter han plass med sin etterfølger i Kommunal- og distriktsdepartementet, Erling Sande (Sp). Han var leder for transport- og kommunikasjonskomiteen fram til mandag.  (©NTB)

Les også

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.