Sandnes & Jærbetong utvider med blandeverk på Jørpeland

Sandnes & Jærbetong utvider med blandeverk på Jørpeland

Med virkning fra 1. desember 2016, har Sandnes & Jærbetong inngått avtale med Dalen Betong AS om kjøp og overtakelse av betongblandeverk og kjøretøyer ved anlegget på Jørpeland.

Leif Dalen, Dalen Betong (t.v.) og Tor Magne Kvia, Sandnes & Jærbetong.
Leif Dalen, Dalen Betong (t.v.) og Tor Magne Kvia, Sandnes & Jærbetong. Foto: Sandnes & Jærbetong

Dette innebærer at Sandnes & Jærbetong overtar og viderefører driften med betongproduksjon på Jørpeland, og de ansatte vil bli overført til det nye selskapet. Vi kan dermed tilby våre produkter til et utvidet marked i Ryfylke, i tillegg til avdelingene på Nærbø og i Sandnes.

Daglig leder, Tor Magne Kvia, ser svært positivt på mulighetene og utviklingen i bygg- og anleggsmarkedet i Ryfylke, bl.a. med forestående åpningen av Ryfast som vil gjøre området attraktivt for nyetableringer for industri, og som boligområde for Stavanger-regionen.

Sandnes & Jærbetong er en ledende produsent og leverandør av ferdigbetong, betongpeler og vegrekkverk. De tilbyr også ReCon løblokker, prefabrikkerte betongdekker (Bubbledeck og Plattendekk) samt Jerseyblokker, skiltfundamenter og en rekke spesialprodukter. Selskapet eies av Ølen Betong 51 % og Risa/ Stangeland (49 %)

Forsiden akkurat nå