NYHETER

Samler rørvirksomhet til Amiantit

Amiantit Group samler nå alle sine europeiske virksomheter, blant dem Flowtite GRP-rør, og vil markedsføre disse som Amiantit.

30. sep. 2014 - 14:16

Amiantit Group samler nå alle sine europeiske virksomheter og vil markedsføre disse som Amiantit. Selskapet vil i større grad enn tidligere utnytte størrelse og global kompetanse for rørløsninger for å styrke posisjonen i sine definerte lokale markeder. Flowtite GRP-rør vil fortsatt være selskapets viktigste produkt som gjennom snart 50 år har dokumentert solide egenskaper hva gjelder ytelser og levetid, samt enkel og rask installasjon.

De strukturelle endringene som er gjennomført i konsernet vil også medføre en effektivisering av logistikkløsninger samt bedre løsninger på produktutvalg, kapasitet og samordning av teknisk personell.

Amiantit Norway vil fortsette å tilby skreddersydde og kostnadseffektive rørsystemer i GRP til vann/avløp- og kraft markedet i Norden.

 

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.