En underbrulift i aksjon.
En underbrulift i aksjon.

Samarbeider om brulifter

Drammen Liftutleie etablerer et samarbeid med Wemo-Te og Frantz Schrum.

Synergieffekten mellom firmaene gir Drammen Liftutleie mulighet for å tilby kundene brede og profesjonelle løsninger på tilkomst til bruer i hele Norge, heter det i en pressemelding.

Wemo-Tec er Europas største utleier av underbrulifter med mer enn 60 enheter. Bedriften har et bredt spekter av lifttyper, alt fra små lifter til mindre bruer, til store lifter til de brede motorveibruer med spesialutstyr til arbeid 80-100 meter under veibanen på bropilarer og buer for inspeksjoner. De har også spesielle lifter til reparasjon og vedlikeholdsarbeid samt spesiallifter til tunneler for rask fremføring og redusert sjenanse for trafikken.

Wemo-Tec har som de eneste i Europa underbrulifter for bruk på jernbane. Disse jernbaneliftene skifter raskt fra alminnelig veg til jernbane og kjører deretter hurtig frem til brua og er klar til inspeksjon. Dette betyr at man kan utnytte stengetiden optimalt og at togtrafikken forstyrres minst muligt. Disse liftene kan Drammen Liftutleie og Frantz Schrum tilby som de eneste i Skandinavia.

Forsiden akkurat nå