Mevold har vært i Ramudden i snart to år som regionleder for område Øst.
Mevold har vært i Ramudden i snart to år som regionleder for område Øst.

Roy Mevold har overtatt som ny daglig leder i Ramudden

Roy Mevold (53) overtok nylig som administrerende direktør etter Jon Ola Stokke som har ledet bedriften de fire siste årene.

Mevold har vært i Ramudden i snart to år som regionleder for område Øst. Før det har Mevold hatt ulike lederstillinger i Norsk Gjenvinning og i Posten/Bring-konsernet.

- Med tanke på 2020 og den spesielle situasjonen vi har, er vi forsiktige optimister. Parallelt med myndighetene sterke satsning på samferdsel, har vi tro på at vi skal kunne få en høst med god aktivitet, for 2020 forventes en flat til svak vekst. Vi holder god marsjfart og er involvert i flere store prosjekter, i tillegg er vi godt rigget for prosjekter innenfor vei og infrastruktur som er under planlegging.
Vår treårs-plan frem til 2023 er ambisiøse, vi skal vokse videre og fortsette arbeidet med å konsolidere markedet og vurdere potensielle oppkjøpskandidater, sier Mevold.

Jo Inge Wangen overtar stillingen som regionleder etter Mevold. Han har lang erfaring fra lederstillinger fra blant annet Posten/Bring-konsernet, samt bransjer som sikkerhet, luftfart og forsikring.

Forsiden akkurat nå