DRIFT OG VEDLIKEHOLD

Rekkverk langs riksveiene på Østlandet skal monteres og driftes for inntil 200 mill

Her kan du få montere og reparere rekkverk for inntil 200 millioner kroner i fire år hvis det blir nok oppdrag og bevilgninger.

(Illustrasjonsfoto)
(Illustrasjonsfoto) Foto: Tor Arvid A. Gundersen/Statens vegvesen
23. mars 2020 - 12:49

Statens vegvesen skal inngå en rammeavtale som omfatter rehabilitering og montering av vei- og brurekkverk på europaveier og riksveier i det området som kalles Vedlikehold
Øst 1. Det vil si Innlandet fylke, området nord for Hønefoss i gamle Buskerud, samt nord for Gjelleråsen og nord for Minnesund bru i gamle Akershus.

Totalt omfang på avtalen er anslått til mellom 20 og 50 millioner kroner per år, avhengig av bevilgninger.

Vegvesenet understreker at de anslåtte mengdene er usikre og skal justeres i forhold til årlige budsjetter. De antatte mengdene i utlysingen er basert på erfaringer fra tidligere kontrakter, og representerer forventet vedlikeholdsbehov i ett år.

Avtalen gjelder fra kontraktssignering og frem til årsskiftet 2020/21. Deretter har byggherren opsjon på å forlenge kontrakten i 1+1+1 år.

Det må påregnes en del nattarbeid. 

Frist for å gi tilbud på denne kontrakten er 28. april.

 

Mandag 18. mars klokken 9 går startskuddet for den aller første havvindauksjonen på norsk sokkel. Da får energiminister Terje Aasland (Ap) svar på hvem som får bygge ut Sørlige Nordsjø II.
Les også

Historisk havvind-auksjon: – Veldig usikre på om det kommer bud

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.