Ramudden etablerer avdeling i Oslo

Ramudden AS kjøper Follo-selskapet Skilt og Vedlikehold AS, samtidig som de i disse dager etablerer en ny avdeling på Hvam nord for Oslo.

Erik Persson, daglig leder i Skilt og Vedlikehold, Jon Ola Stokke, adm. dir i Ramudden og Knut Persson, driftsleder i Skilt og Vedlikehold.
Erik Persson, daglig leder i Skilt og Vedlikehold, Jon Ola Stokke, adm. dir i Ramudden og Knut Persson, driftsleder i Skilt og Vedlikehold.
Redaksjonen Våre Veger
16. feb. 2017 - 11:06

– Vi er veldig godt fornøyd med oppkjøpet av Skilt og Vedlikehold. Selskapet har drevet veldig godt fra de ble etablert i 2008 og vil tilføre oss verdifull kompetanse. I tillegg gir det oss en flott mulighet til å tilby kunder våre totalløsninger i østlandsområdet der vi forventer å se størst vekst i tiden fremover, sier adm. dir. i Ramudden, Jon Ola Stokke.

 

Gode markedsutsikter

Ramudden er et ekspansivt rådgivnings- og utleieselskap som tilbyr løsninger og materiell for trygge arbeidsplasser på og langs veg. Fra tidligere har selskapet avdelinger i Sandnes, Bergen og Støren syd for Trondheim, nå plusses det på med to nye avdelinger i Oslo-området.

– Markedet for vei og annen kritisk infrastruktur er i god utvikling i Norge. Mange store prosjekter skal igangsettes i årene som kommer, samtidig er regelverket er i endring og stiller stadig strengere krav til entreprenører som skal jobbe i trafikken. Vi er godt i rute for å nå målsettingen om å bli en landsdekkende aktør og vi vurderer løpende tomter for etablering av nye avdelinger. Våre eiere har finansielle muskler for i støtte opp vekststrategien dersom ytterligere oppkjøp skulle bli aktuelt, forteller Stokke.

Vinn-vinn

Gründere og eiere av Skilt og Vedlikehold, Erik Persson og Knut Persson, er veldig fornøyd med oppkjøpet og forteller at de en stund har vært på utkikk etter nye eiere som kan bidra til videre utvikling og vekst for selskapet.  

– Ramudden er en ideell eier for oss. De har erfaringen, kompetansen og ikke minst ressursene som skal til for å bringe oss videre. Gjennom oppkjøpet utvides også tjenestespekteret, vi bringer eksempelvis inn mer kompetanse og utstyr rettet inn mot høyhastighetsveinett, forteller Persson, og legger til at alle ansatte i Skilt og Vedlikehold blir med videre i tillegg til at tidligere ledelse kommer inn på eiersiden i Ramudden.

Fakta om Ramudden AS

  • Etablert i Sverige i 2005, hovedkontor i Gävle
  • Leverer produkter og tjenester for midlertidig trafikksikring langs vei
  • Produkter og tjenester omfatter blant annet arbeidsvarslingsplaner, trafikkbarrierer, lyssignaler, putebilder, skilting, trafikkdirigenter, vedlikeholdstjenester, kurs og opplæring
  • Etablert i fire land; Sverige, Norge, Finland og Estland
  • Ramudden AS ledes av Jon Ola Stokke
  • Eies av IK Investment Partners (70%) og ledende ansatte (30%)
Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.