Rambøll gir gass på veg

Tre nye ledere med tung erfaring, et nytt kompetansesenter i Vestfold og en stor ny kontrakt med Hæhre Entrepenør for Nye Veier. Rambøll satser på en av grunnpilarene sine; veg.

COLOURBOX12260040
COLOURBOX12260040
Redaksjonen Våre Veger
2. juni 2017 - 12:01
Hilde Nordskogen
Hilde Nordskogen

- Vi har et av landets beste vegmiljøer, og nå har vi styrket laget ytterligere, sier direktør for Samferdsel & Byutvikling, Hilde Nordskogen.  - Som kompetansebedrift og samfunnsrådgiver ønsker vi å kjennetegnes av å ha dyktige medarbeidere og tydelig lederskap. Vi stiller høye krav og gir medarbeiderne mulighet til å utvikle seg for å skape sterke fagmiljøer, godt tverrfaglig samarbeid og solid prosjektgjennomføring. Det er spesielt gøy når vi får uttelling for vår kompetanse gjennom viktige og store oppgaver som E6 Kolomoen-Arnkvern, sammen med Hæhre Entreprenør, sier hun.

Tre nye ledere

Unni H. Bergill
Unni H. Bergill

Anette Werkland tiltrer som ny seksjonsleder i Tønsberg 1. juli.  Hun kommer fra jobben som avdelingsleder Prosjekt Bydrift i Tønsberg kommune. Hun har tidligere erfaring fra Statens vegvesen, Bane NOR og NVE.

I Drammen tiltrer Unni Hennum Bergill, også som seksjonsleder, i august. Hun kommer fra jobben som seksjonsleder for Statens vegvesen Region Sør. Bergill har hatt en lang karriere i SVV, og i tillegg har hun jobbet som heltidspolitiker i åtte år i Buskerud fylkeskommune.

I tillegg tiltrådde Per Olav Laukli som divisjonsleder 1. mai. Han kom fra Multiconsult, hvor han blant annet bidro til å bygge opp Samferdsel og infrastruktur til et av de største forretningsområdene, både i antall ansatte og omsetning. Laukli har også jobbet i Statens vegvesen.

 

Nytt kompetansesenter

Pe rOlav Laukli
Pe rOlav Laukli

Som et ledd i å styrke fagmiljøene ytterligere skal det etableres et kompetansesenter i Vestfold, en gang før 2020. Tønsberg- og Sandefjordkontorene slås sammen og hensikten er å samle miljøene innen bygg, vann, prosjektledelse, samferdsel og flere. Når man vurderer nye lokaler vil det være naturlig å se etter et bygg med en offensiv miljø- og energiprofil og ikke minst moderne digitale løsninger, som støtter satsningen Rambøll har på BIM og digitalisering.

- Seieren på E6 Kolomoen-Arnkvern er et eksempel på at vi er endringsvillige og beredt til å møte morgendagens forventninger og utfordringer. Nye kontrakter og samarbeidsformer krever at vi jobber på en mer integrert måte. Med riktig mannskap står vi sterkt rustet til dette, avslutter Nordskogen.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.