STILLING

Prosjektdirektør/senior oppdragsleder

9. juli 2009 - 10:19


Norconsult er med sine 1650 ansatte Norges største flerfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Selskapet leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, informasjons- og kommunikasjonsteknologi, kommunalteknikk, miljø, olje og gass, plan, samferdsel, samfunnssikkerhet og tekniske systemer. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika og 45 andre kontorer i Norge og i utlandet. Se www.norconsult.noSamferdsel · De spennende prosjektene · Norges største rådgivermiljø

Som prosjektdirektør i Norconsult får du arbeide med noen av de viktigste og mest komplekse, tverrfaglige prosjekteringsoppdragene i Norge. Norconsult har Norges største fl erfaglige rådgivermiljø som gjennomgående har prestisjefylte og utfordrende oppdrag i sin portefølje. Norconsult er i sterk vekst og søker fl ere erfarne oppdragsledere til å lede team for prosjektering innenfor forretningsområdet Samferdsel.

Rollen som prosjektdirektør stiller store krav til faglig og ledelsesmessig kompetanse. Du bør trives med kompleksitet og kommunisere godt både internt i prosjektteamet og overfor kunden. Du må være en inspirerende og gjennomføringssterk leder med overblikk og god forretningsforståelse.

Vi forventer at du har høyere teknisk utdanning og relevant erfaring fra prosjekt-ledelse. Vi ønsker også kontakt med deg som har potensiale til å vokse inn i rollen.

Stillingen vil by på store muligheter for faglig og personlig utvikling i et sterkt kompetansemiljø. Norconsult kan tilby konkurransedyktige betingelser og et fl eksibelt og sosialt arbeidsmiljø i en solid virksomhet som er eiet av de ansatte.

Stillingen vil tilknyttes ett av selskapets kontorer i østlandsområdet.

For mer informasjon, ta gjerne kontakt med Randi Flugstad hos Delphi Consulting AS, tlf. 2333 2772 eller med Norconsult ved Stein Tidemann, tlf. 4540 1210 / Sigurd Rugsland, tlf. 4540 1265. CV og kortfattet søknad merket 64551, sendes snarest til delphi@delphi-consulting.no.

Alle søknader og henvendelser behandles konfi densielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.