Prosjektdirektør/senior oppdragsleder

Prosjektdirektør/senior oppdragsleder

Norconsult er med sine 1650 ansatte Norges største flerfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Selskapet leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, informasjons- og kommunikasjonsteknologi, kommunalteknikk, miljø, olje og gass, plan, samferdsel, samfunnssikkerhet og tekniske systemer. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika og 45 andre kontorer i Norge og i utlandet. Se www.norconsult.no

Samferdsel · De spennende prosjektene · Norges største rådgivermiljø

Som prosjektdirektør i Norconsult får du arbeide med noen av de viktigste og mest komplekse, tverrfaglige prosjekteringsoppdragene i Norge. Norconsult har Norges største fl erfaglige rådgivermiljø som gjennomgående har prestisjefylte og utfordrende oppdrag i sin portefølje. Norconsult er i sterk vekst og søker fl ere erfarne oppdragsledere til å lede team for prosjektering innenfor forretningsområdet Samferdsel.

Rollen som prosjektdirektør stiller store krav til faglig og ledelsesmessig kompetanse. Du bør trives med kompleksitet og kommunisere godt både internt i prosjektteamet og overfor kunden. Du må være en inspirerende og gjennomføringssterk leder med overblikk og god forretningsforståelse.

Vi forventer at du har høyere teknisk utdanning og relevant erfaring fra prosjekt-ledelse. Vi ønsker også kontakt med deg som har potensiale til å vokse inn i rollen.

Stillingen vil by på store muligheter for faglig og personlig utvikling i et sterkt kompetansemiljø. Norconsult kan tilby konkurransedyktige betingelser og et fl eksibelt og sosialt arbeidsmiljø i en solid virksomhet som er eiet av de ansatte.

Stillingen vil tilknyttes ett av selskapets kontorer i østlandsområdet.

For mer informasjon, ta gjerne kontakt med Randi Flugstad hos Delphi Consulting AS, tlf. 2333 2772 eller med Norconsult ved Stein Tidemann, tlf. 4540 1210 / Sigurd Rugsland, tlf. 4540 1265. CV og kortfattet søknad merket 64551, sendes snarest til delphi@delphi-consulting.no.

Alle søknader og henvendelser behandles konfi densielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Forsiden akkurat nå