Premiere for Julie Brodtkorb på Loendagene

Julie M. Brodtkorb deltar på Loendagane til helga. Arrangementet blir hennes premiere som ny administrerende direktør i MEF.

MEFs nye administrende direktør Julie M. Brodtkorb sammen med orginasasjonens styreleder Arnstein Repstad
MEFs nye administrende direktør Julie M. Brodtkorb sammen med orginasasjonens styreleder Arnstein Repstad Bilde: Jorn Soderholm
Redaksjonen Våre Veger
20. sep. 2017 - 13:12

Loendagane er et arrangement hvor MRFs medlemsbedrifter deltar  med sine familier og tansatte. Normalt deltare det mellom 6 - 700 personer

Det er påmeldt 50 leverandører til utstillingen inne og ute på årets Loendagar. De representerer det meste som anleggbransjen treng, programvare, utsyr, maskiner og biler.
- Vi regner med opp mot 3000 besøkende i løpet av helga, der lørdag 23. september er dagen med mest besøk, forteller regionsjef Paul Olaf Baraas.


Fredag 22. september blir det seminar for medlemmer med MEFs advokatar Thomas Kollerød og Tone C. Gulliksen. Her blir dagsaktuelle temaer fra entepriseretten diskutert. Påmelding 

 - Lørdag 23.september mellom kl 11.00 – 12.30 er det fagseminar i Loensalene. Der skal styeleider i MEF, Arnstein Repstad og MEFs nye adm.dir Julie M. Brodtkorb holde.

Hun er mest kjent for å  ha vært vært statssekretær/stabssjef ved statsministerens kontor de siste  3,5 årene.

Formell startdato for de nye jobben som adm. direktør i MEF er 25. september 2017

Maskinentreprenørenes Forbund (MEF) sine avdelinger i Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal står som arrangør for de årlige Loendagane.

Årets Loendagar er det 38. arrangementet i rekken. Loendagene er et arrangement for MEFs medlemmer i region vest (Nord Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane) og region midt (Nord og Sør-Trøndelag og Møre og Romsdal).

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.