Stolte prisvinnere fra utdelingen på Asfaltdagen i 2020 da YITs asfaltlag fra Karmøy stakk av med den gjeve hedersbevisningen. Fra venstre: Sirwan Farag, Jann Inge Mattsson, Kai Stange og Kåre Kvianes
Stolte prisvinnere fra utdelingen på Asfaltdagen i 2020 da YITs asfaltlag fra Karmøy stakk av med den gjeve hedersbevisningen. Fra venstre: Sirwan Farag, Jann Inge Mattsson, Kai Stange og Kåre Kvianes (Foto: Jarle Skoglund)

Ønsker innspill om årets beste asfaltjobb

Hvem er de flinkeste asfaltleggere her til lands. Det ønsker Norsk Asfaltforening forslag på, til konkurransen om årets asfaltjobb 2021.

Årets Asfaltjobb går til et lag som gjennom sesongen har levert kvalitetsarbeid og som har bidratt til en sikker, ryddig gjennomføring og et godt samarbeid med byggherren.
 

Norsk Asfaltforening inviterer også i år alle til å komme med forslag til hvem som fortjener å bli kåret til "Årets Asfaltjobb 2021".

Prisen blir delt ut på Asfaltdagen 20. januar 2022 i Oslo.

Synes du at ditt utleggerlag fortjener prisen? Eller er du en byggherre som er meget fornøyd med en godt utført asfaltjobb? Forslag til Årets Asfaltjobb 2021 kan sendes inn ved å fylle ut det elektroniske skjema nedenfor innen 3. desember 2021.

På hjemmesiden til Norsk Asfaltforening finner dere elektronisk skjema som fylles ut eller trykk på linken her og gå direkte inn. 

Forsiden akkurat nå