Fra asfalteringen av gang- og sykkelvegen i Linjeparken på Stovner
Fra asfalteringen av gang- og sykkelvegen i Linjeparken på Stovner (Bilde: Lemminkainen)

Nylagt asfalt - i vinterferien!

Mens Oslo-folk nøyt vinterferien, snudde Lemminkäinen Oslo seg rundt og satte uoffisiell Oslo-rekord i tidligasfaltering.

- I løpet av den siste uka i februar fullførte vi asfalteringen av den nye gang- og sykkelvegen i Linjeparken på Stovner. Takket være mannskap som var fleksible kunne vi legge svart asfalt, mens snøen lå hvit på bakken rundt, forteller Idar Brunvoll avdelingssjef for Lemminkäinen Oslo.

Totalt la Lemminkäinen Oslo om lag 500 tonn asfalt i uke 8 fordelt på to prosjekt. Det ene var den nevnte gang- og sykkelveien i Linjeparken, der Steen & Lund er entreprenør og Oslo kommune oppdragsgiver. Det andre prosjektet var asfaltering i et parkeringshus på Alnabru der Vedal var entreprenør.

 

Null grader og snødekte omgivelser

Normalt er det ingen aktivitet på asfaltering i januar, februar og mars. I år kom Lemminkäinen altså i gang i februar. - Været var langt fra det vi er vant med når vi asfalterer: Null grader og snødekte omgivelser ga en ekstra stemning i arbeidet, forteller Brunvoll. I oppdraget fikk Lemminkäinen også testet samarbeidet med avdelingens nye transportør Øynebråten Transport.

Konkurransen om asfalteringsoppdragene på det sentrale Østlandet er knallhard, og den tidlige oppstarten er et symbol på det som skal kjennetegne Lemminkäinen Oslo. - For Lemminkäinen er det viktig å vise at vi strekker oss langt for å løse oppdragene våre med høy kvalitet og så raskt som mulig. Jeg er veldig stolt av teamet som fikk dette på plass i februar. Vi skal jobbe hardt for å få kundenes tillit og dermed ta nye markedsandeler i Osloregionen, avslutter Brunvoll.

Forsiden akkurat nå