Nå er det klart hvem som blir Nye Veiers nye utbyggingssjef for E6 Innlandet.
Nå er det klart hvem som blir Nye Veiers nye utbyggingssjef for E6 Innlandet. (Foto: Nye Veier)

Nye Veier har ansatt ny utbyggingssjef for E6 Innlandet


Tidligere i denne måneden gikk fristen ut for å søke jobben som utbyggingsjef i Nye Veier for E6 Innlandet. Tre søknader kom inn.

I en melding tirsdag formiddag opplyses det om at Steinar Fretheim er ansatt i stillingen.

Han har de siste årene vært direktør for bygningspolitikk i Byggnæringens landsforening samt avdelingsdirektør i Direktoratet for byggkvalitet.

– Vi er svært glade for å få Steinar Fretheim med på utbyggingen av E6 Moelv – Øyer. Fretheim kjenner bransjen godt og har også en sterk og svært relevant bakgrunn med 25 år fra entreprenørbransjen tidligere, sier prosjektdirektør i Nye Veier E6 Innlandet, Øyvind Moshagen.

Steinar Fretheim har fått ny jobb. Foto: BNL

Den nye utbyggingssjefen har tidligere blant annet vært fagdirektør for Direktoratet for byggkvalitet på Gjøvik samt jobbet for flere entreprenører.

– Han har bred faglig kompetanse og erfaring og jeg er sikker på at han vil bidra til en positiv utvikling av selskapet. Han har også mye erfaring med offentlige myndigheter, noe som er svært viktig i stillingen som utbyggingssjef. Han kommer til å planlegge og gjennomføre prosjektet på en god måte, sier Moshagen.

Fretheim får en sentral rolle i Nye Veier E6 Innlandet. Han blir en del av utbyggingsområdets ledergruppe og skal rapportere direkte til prosjektdirektør.

LES OGSÅ: Nye Veier og AF Gruppen strammer inn rutiner etter sprengningsuhell 

LES OGSÅ: Siste totalentreprise på E6-prosjektet Kolomoen-Moelv kommer ut på markedet i høst

Forsiden akkurat nå