Nye kontrakter for 120 millioner

Omega Engineering AS har sikret seg rammeavtalen for elektro & SRO-prosjektering for Statens vegvesen i Region sør. Med denne og andre store tildelinger den siste tiden, er ordrereserven nå ca. 120 millioner kroner.

Bilde: Roger Fosaas
29. mars 2016 - 15:15

 

Daglig leder i Omega Engineering og Omega Holtan, Ragnar Holtan.
Daglig leder i Omega Engineering og Omega Holtan, Ragnar Holtan. Foto: Roger Fosaas

 

HR-ansvarlig Mona Jentoftsen.
HR-ansvarlig Mona Jentoftsen. Foto: Roger Fosaa

Rammeavtalen vil i hovedsak administreres av elektroseksjonen i Vegvesenet, mens prosjektavdelingen og andre avdelinger /seksjoner i Region sør også vil benytte seg av rammeavtalen som er fordelt på tre konsulentselskaper.

Omega og Electronova AS gjennomfører kontrakten som et arbeidsfellesskap.

Kontraktarbeidet vil hovedsakelig bestå av arbeid innen:

  • Forprosjekter/mulighetsstudier
  • Risiko- og KAR-analyser
  • Konsekvensutredninger
  • Byggeplaner
  • Utarbeidelse av konkurransegrunnlag for entrepriser
  • Kvalitetssikring av utarbeidede planer
  • Innleie av fagressurser til oppdragsgivers disposisjon

 

-Våre strategier lykkes

Med denne og andre store tildelinger den siste tiden, er ordrereserven til selskapene Omega Engineering AS og Omega Holtan AS økt med ca. 120 millioner kroner.

-Kontraktene som er inngått i den senere tid er et resultat av lang tids arbeid i hver avdeling. Det er veldig tilfredsstillende å se at våre strategier lykkes og at vi vinner på kvalitetskriterier som igjen gir trygghet for våre kunder, sier daglig leder i Omega Engineering og Omega Holtan, Ragnar Holtan.

Omegaselskapene har gjennom 2015 økt bemanningen for å håndtere økende oppdragsmengde, noe som også fortsetter i 2016.

 

 Kraftig vekst

-Vi er på jakt etter de flinkeste ingeniørene og kursinstruktørene innen elektro og automasjonsfaget, og har flere annonser publisert. I dagens marked ser vi at det er mange erfarne og dyktige kandidater som søker jobb hos oss. 

-Vi skal sette sammen gode team og ser etter kandidater som passer sammen og som oppfyller kravet til faglige kvalifikasjoner. Vi leter etter de beste hodene som kan bidra til å forme oss videre, sier HR-ansvarlig Mona Jentoftsen.

Selskapene har nå vokst ut av sine eksisterende lokaler i Sem i Vestfold, og vil i løpet av våren flytte inn i nye lokaler som også er tilpasset ytterligere vekst.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.