Ny som regionsjef for Betong Øst på Innlandet

Øystein Nymoen (31) hadde 1. februar sin første arbeidsdag som Regionsjef for Betong Øst sin region på Innlandet.

Øystein Nymoen til venstre og Øystein Bækkelien til høyre.
Øystein Nymoen til venstre og Øystein Bækkelien til høyre.
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
5. feb. 2021 - 12:41

31-åringen erstatter Øystein Bækkelien som har gått over til stillingen som daglig leder med virkning fra 1. januar 2021.

Øystein Nymoen er utdannet byggingeniør, kommer opprinnelig fra Solør, men har de siste årene jobbet som Anleggsleder for AF Bygg Oslo. Sammen med familien har han nå flyttet til Hamar der han får sin faste kontorplass på Betong Øst sitt kurs- og kompetansesenter lokalisert på Hamar Næringspark.Jeg gleder meg stort til å tiltre som ny regionsjef i Betong Øst.

– Tett oppfølging på byggeplass, samt å være til stede for kunden er noe som vil være høyt prioritert i min arbeidshverdag. Betong Øst sitt varemerke DØNN er en solid merkevare og Betong Øst har god tillit i markedet. Jeg skal være med på å underbygge dette og vise våre kunder at vi lever opp til vårt varemerke og væremåte.

– Jeg takker for tillitten jeg har fått av Betong Øst og Øystein Bækkelien, og gleder meg til å være med å bidra til at Betong Øst fortsatt skal være innlandets foretrukne leverandør av ferdigbetong og pumpetjenester, forteller Nymoen.

Pantheon i Roma ble bygget med vulkansk puzzolan. Det tidligere tempelet har stått i over 2000 år.
Les også

Tester Romerriket-metode: – Svært store miljøgevinster

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.