Ola Kvammen går inn som prosjektleder for Fjærlandsanleggene
Ola Kvammen går inn som prosjektleder for Fjærlandsanleggene

Ny prosjektleder til Lemminkainen Anlegg

Ola Kvammen er ansatt som prosjektleder i Lemminkainen Norge

Kvammen går inn som prosjektleder for Fjærlandsanleggene, hvor Lemminkäinen Norge bygger kraftverkene Lidal og Romøyri i Sogn og Fjordane. Kontrakten har en verdi på cirka 200 millioner kroner.

- Jeg har hele mitt yrkesaktive liv vært i anleggsbransjen, og har arbeidet både i entreprenørbedrifter, hos utbyggere og som rådgiver. Hovedsakelig innen infrastruktur- og vannkraftprosjekter. Av dette har ca. 9,5 år vært internasjonal erfaring fra virksomhet i Spania og Latin Amerika både for Nordiske og lokale arbeidsgivere, sier Ola Kvammen.

- Gjennom ansettelsen av Ola styrker vi ytterligere vår kompetanse også innen kraftprosjekter. Hans kompetanse blir viktig i gjennomføringen av Fjærlandsanleggene, men også når vi skal kalkulere, vinne og gjennomføre nye prosjekter, sier anleggsdirektør i Lemminkäinen Norge, Stian Andreassen.

Kvammen kommer fra stillingen som prosjektleder for Eiganestunellen i Implenia Construction Gmbh og har betydelig erfaring fra anleggsvirksomhet nasjonalt og internasjonalt.

Forsiden akkurat nå