Ny markedssjef i Scan Survey

Håkon Andresen (48) er fra 1. september på plass som markedssjef i Scan Survey.

Håkon Andresen, Scan Survey
Håkon Andresen, Scan Survey
3. sep. 2021 - 12:18

- Håkon er godt kjent i bransjen som en som brenner for å ta i bruk ny teknologi og har i mange år vært en aktiv bidragsyter i utviklingen av landmålingsfaget. Han blir nå en viktig ressurs for å nå enda bredere ut med våre tjenester, sier daglig leder Vegard Bruer.

Håkon Andersen er utdannet sivilingeniør fra NMBU på Ås og University of Calgary og har bred erfaring fra ulike lederstillinger, nasjonalt og internasjonalt, i Blom og senest i Geomatikk-gruppen. Han har også sittet i styret i bransjeforeningen Geomatikkbedriftene.

- Jeg gleder meg til å jobbe videre med å utvikle markedet og bidra til at oppmålingsfaget blir enda tettere integrert i den digitale arbeidsflyten på mange av landets viktigste anleggsprosjekter, sier Andresen. Fagmiljøet i Scan Survey er viden kjent og respektert og sammen med våre leverandører av programvare og sensorteknologi skal vi fortsette å utvikle og levere det beste av moderne oppmålingstjenester.

Scan Survey er ledende på etablering av digitale terrengmodeller for samferdselsplanlegging, inkl. etablering av fastmerker og analyse av geodetiske nett. Datamodellene produseres med totalstasjon, GNSS (satellittposisjonering), samt laserskanning fra bil, fly, helikopter og bakkebasert utstyr. I tillegg brukes ekkolodd, RPAS (droner), VR/AR og mer avansert maskinlæring og kunstig intelligens i et stadig større omfang.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.