Ny leder for konsulentvirksomheten i Norconsult Informasjonssystemer

Christoffer Strande har over 12 års erfaring fra IT-ledelse, nå skal han lede Norconsult Informasjonssystemers konsulentavdeling inn i en tid med vekst, hvor selskapet skal ta en sterkere posisjon i markedet.

Christoffer Strande skal lede konsulentavdelingen i Norconsult Informasjonssystemer AS i en tid med stor vekst for selskapet.
Christoffer Strande skal lede konsulentavdelingen i Norconsult Informasjonssystemer AS i en tid med stor vekst for selskapet. Foto: Norconsult
16. juni 2022 - 08:59

Strande kommer fra stillingen som direktør for forretningsutvikling i InfoCare. I tillegg til spisskompetanse innen ledelse har han bred erfaring fra ulike industrier som IT, olje og gass og maritim. Tidligere har han jobbet i store organisasjoner som Hewlett-Packard, Det Norske Veritas og Accenture. Strande har en Executive MBA i toppledelse fra BI, samt en bachelorgrad i industriell økonomi fra University of Teesside i England.

– Norconsult Informasjonssystemer er inne i en veldig spennende periode der vi rigger oss for videre vekst, og denne fasen ønsker jeg å ta del i, sier Christoffer Strande.

– Selskapet har en ambisiøs strategi med bærekraft, digitalisering og samarbeid som tydelige grunnpilarer, noe som passer mitt interessefelt og kompetanseområde svært godt. Derfor var dette rett og slett en perfekt tid å komme inn i selskapet på, og en mulighet jeg ikke kunne si nei til, sier Strande.

De seneste 12 årene har Strande jobbet mye med endringsledelse, kommersiell ledelse, strategi, merkevarebygging og tjenesteutvikling i IT-bransjen. Nå ser han frem til å lede en konsulentavdeling som skal ta en enda sterkere posisjon.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.