Fra venstre; Roy Holth (styremedlem), Tore Thorstensen (styreleder), Dagfinn Neteland (ny konsernsjef Vestlandsentreprenøren) og Jan Olav Jørgensen (styremedlem).
Fra venstre; Roy Holth (styremedlem), Tore Thorstensen (styreleder), Dagfinn Neteland (ny konsernsjef Vestlandsentreprenøren) og Jan Olav Jørgensen (styremedlem). (Bilde: Stein Lønne)

Ny konsernsjef i Vestlandsentreprenøren

Dagfinn Neteland (56) tiltrer stillingen som konsernsjef i Vestlandsentreprenøren den 15. august 2016. Han kommer fra stillingen som administrerende direktør i Fjord1.

KB Gruppen og Tertnes Holding inngikk høsten 2015 et samarbeid i Vestlandsentreprenøren som medførte en sammenslåing av deres virksomheter innenfor drift- og vedlikehold av veger samt tilknyttede tjenester av anleggsvirksomhet.

Vestlandsentreprenøren har fått sitt hovedkontor i Bergen.
- Vi er svært fornøyd med at vi gjennom ansettelsen av Dagfinn Neteland har fått en erfaren leder med stort engasjement og energi som vil bidra til å ta virksomheten og samarbeidet med Tertnes Holding inn en ny fase, sier Tore Thorstensen, administrerende direktør i KB Gruppen og styreleder i Vestlandsentreprenøren.


- Vestlandsentreprenørens virksomhet innenfor drift- og vedlikehold har økt betydelig samtidig som dets datterselskaper innenfor anleggsmarkedet viser fremgang. Jeg ser frem til å samarbeide med styret samt være med på å utvikle et konsern med klare ambisjoner om å bli en betydelig aktør i markedet, sier Dagfinn Neteland, ny konsernsjef Vestlandsentreprenøren.
Vestlandsentreprenøren vil i 2016 nærme seg en omsetning på en milliard kroner der mesteparten er innenfor drift- og vedlikehold av statlige og kommunale veger, mens anleggsvirksomheten vil stå for resterende.

Forsiden akkurat nå