Alexander Korssund
Alexander Korssund

Ny daglig leder i Consto Anlegg Midt

Alexander Korssund tar fra i dag av over som daglig leder i Consto Anlegg Midt. 32-åringener til nå den yngste daglige lederen i Consto-konsernet.

Korssund overtar etter Kari Mette Busklein som har valgt å fortsette sin karriere utenfor Consto-konsernet. 32-åringen kommer fra stilling som prosjektsjef i samme selskap.

- Det er veldig hyggelig at Alexander takket ja. I Consto Anlegg er det et strategisk valg å satse på intern kompetanseheving og utvikling av medarbeiderne. Det er svært hyggelig at vi kan bekle denne rollen med en ung og talentfull leder fra våre egne rekker, sier administrerende direktør i Consto Anlegg, Thorbjørn Eng.

Alexander Korssund selv takker for tilliten han har fått.
- Jeg er veldig takknemlig for muligheten, og jeg ser frem til å videreutvikle Consto Anlegg Midt sammen med det sterke teamet i regionen, sier han.


32-åringen har vært med siden oppstarten av anleggsselskapet i Midt-Norge i mars i fjor. Han kom da fra stillingen som prosjektleder i Consto Anlegg Nord, der han startet i 2017.

Før det har han jobbet som anleggsleder og prosjektleder i Implenia Norge. Han er utdannet Sivilingeniør ved NTNU i Trondheim, der han ble uteksaminert i 2012.


Korssund er født og oppvokst i Odda i Hardanger, og er nå bosatt i Molde sammen med ektefellen og deres tre barn.

Forsiden akkurat nå