Trond Espen Giæver, Feiring Vestfold.
Trond Espen Giæver, Feiring Vestfold.

Ny avdelingsleder for Feiring Vestfold

Går fra Franzefoss til Feiring Bruk.

Vestfold har vært et satsingsområde for Feiring Bruk de siste årene. Med eksisterende og planlagte anlegg i Vestfold har selskapet ambisjoner om å betjene hele det regionale markedet fra Horten i nord til Porsgrunn i sør. I januar 2020 trådte Trond Espen Giæver inn i rollen som avdelingsleder for Feiring Vestfold.

Giæver har bakgrunn som salgssjef for Franzefoss i Vestfold og Buskerud, og senere også anleggssjef i samme området. Nå er han klar for nye utfordringer hos Feiring Vestfold.

Grønt skifte

– Fokus på miljø er viktig for Feiring Bruk. Selskapet er fremtidsrettet og nytenkende gjeldende håndtering av overskuddsmasse, bevisste på sirkulærøkonomi og utviklet Norges første EPD-kalkulator for miljøoppfølging av sine pukk-produkter, sier Giæver.

Feiring Vestfold åpnet dørene til sin første etablering i regionen, Re Pukkverk, høsten 2019 – et første steg i en langsiktig satsing i fylket.

– Vi er svært entusiastiske rundt etableringen i Vestfold. Med ansettelsen av Trond Espen er vi godt rigget for å ta en solid posisjon i markedet, sier Knut Ollendorff, daglig leder i Feiring Bruk.

Forsiden akkurat nå