Kjetil Nybø er salgssjef for mobile maskiner i Nordic Roads.
Kjetil Nybø er salgssjef for mobile maskiner i Nordic Roads. (Foto: Nordic Roads)

Nordic Roads kommer med Lippmann Globals mobile knuse- og sikteutstyr i Norge

Lippmann Global har produsert og levert maskiner til det nordamerikanske markedet i nær 100 år.

– Som en godt etablert og betydelig aktør i mange segmenter, er Nordic Roads på god vei til å bli den mest komplette tilbyderen av utstyr og reservedeler til industri, anleggs- og pukk samt gruvebransjen, sier Kjetil Nybø, salgssjef for mobile maskiner i Nordic Roads i en pressemelding.

Lippmann Global produserer og utvikler «heavy-duty» knusere til de mest krevende markedene. Foto: Nordic Roads

Muligheten til å samarbeide med Lippmann passer oss som hånd i hanske. Innovasjon er et ord som har gått igjen de månedene vi har jobbet med Lippmann. Lippmann Global produserer og utvikler «heavy-duty» knusere til de mest krevende markedene. Vi ser frem til å tilføye Lippmanns moderne, godt utstyrte, men enkle og solide knuse, siktemaskiner og stackere i sortimentet. Fra 2019 ble Lippmann en del av Metso Outotec, sier Nybø.

Nordic Roads er godt fornøyd med å kunne lansere solide, mobile kvalitetsmaskiner med utstyr som er tilpasset hjemmemarkedet.

Les også

Kompetent leverandør

Som en del av Nordic Gruppen har Nordic Roads lagt opp til et nært samarbeid med søsterbedriften Nordic Bulk.

Nordic Roads er per i dag en betydelig leverandør og produsent av slitedeler og reservedeler. Bedriften sitter på lang erfaring med leveranser av spesial stål til metallindustrien, og tilbyr profesjonell metallurgisk hjelp til valg av stålkvaliteter, tilpasset bruksområde. Med oppkjøp av Quality Steel Solutions (innlemmes i Nordic Roads våren 2021) i slutten av 2020 er også dette markedet utvidet betydelig.

Les også

Forsiden akkurat nå