Norconsult under ett tak i Trondheim

Norconsult under ett tak i Trondheim

Norconsults omlag 210 rådgivere og arkitekter i Trondheim flytter nå inn under samme tak.

– Vi har sett frem til denne dagen i lang tid. Trondheimskontoret til Norconsult er nå det nest største kontoret i konsernet, etter hovedkontoret i Sandvika utenfor Oslo. Kontoret i Trondheim representerer i dag et bredt tverrfaglig fagmiljø, med ca. 50 arkitekter, 40 IT-rådgivere og over 100 rådgivende ingeniører, sier direktør for kontoret i Trondheim, Øyvind Wanderås.

Norconsult overtok Solem Arkitektur i 2014. Etter flere års tett og godt samarbeid flytter de nå sammen, og har pusset opp til trivelige, moderne og inspirerende kontorlokaler i aktivitetsbaserte kontorløsninger. I lokalene finner du i dag blant annet modellverksted for arkitektene, tilpassede prosjektrom og store fellesarealer som innbyr til interaksjon mellom de ulike fagene. I forbindelse med oppussingen av lokalene ble det også plass til en klatrevegg, som gir en fin avveksling etter en arbeidsdag på kontoret.

Norconsult inviterte nylig omlag 100 kunder til offisiell kontoråpning på Lerkendal. På programmet stod blant annet smart byutvikling, innovasjon, teknologi og nyskapning. Norges første papirløse prosjekt, Vamma 12, ble presentert av markedssjef i Norconsult, Øyvind Engelstad, mens sivilingeniør i Norconsult, Arne Moe Lysaker presenterte hvordan selskapets rådgivere tar i bruk VR og spillteknologi i sine prosjekter.

Forsiden akkurat nå