Norconsult styrker seg på arkitektkompetanse innen samferdsel og byutvikling

Overtar fra 1. januar det Oslobaserte arkitektmiljøet Heyerdahl Arkitekter AS.

Fra venstre: Birger Heyerdahl, Ilse Hofland, Sigurd Rugsland, Kate Holm og Bård S. Hernes.
Fra venstre: Birger Heyerdahl, Ilse Hofland, Sigurd Rugsland, Kate Holm og Bård S. Hernes. Foto: Norconsult
23. nov. 2018 - 10:32

Heyerdahl Arkitekter består av sivilarkitektene Birger Heyerdahl og Ilse Hofland, og har siden 1990 jobbet med større samferdselsprosjekter, byformingsoppgaver og design.

Blant annet har kontoret hatt rollen som arkitekt og fagansvarlig for gjennomføringen av byggeplan for motorveibrua i Drammen, Nordenga bru i Oslo, og i senere tid jernbanestasjonene Paradis i Stavanger og Høvik i Bærum.

For tiden er kontoret engasjert med Inter City prosjektene Tønsberg – Larvik og Drammen – Kobbervikdalen, samt fellesprosjektet Ringeriksbanen og E16.

Samarbeidet mellom Norconsult og Heyerdahl Arkitekter strekker seg mer enn 25 år tilbake i tid. De to selskapene har blant annet samarbeidet om en rekke prosjekter i Oslo, slik som prosjektering og planlegging av Solli plass, Frogner plass og Rådhusplassen i Oslo.

– Oppkjøpet av Heyerdahl Arkitekter er en naturlig videreføring av et svært godt og langvarig samarbeid på en rekke prosjekter. Vi gleder oss til fremover å ikke bare jobbe med hverandre, men til å være en del av det samme selskapet, og dele både felles kultur, arbeidsplattform og kontorlokaler, sier Sigurd Rugsland, direktør for divisjon plan og samferdsel i Norconsult.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.