Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto (Foto: NCC/Andreas Faye-Schjøll)

NCC signerte femårig asfaltkontrakt med Bærum kommune

En viktig femårig asfaltkontrakt med en stor kommune i et sentralt område for NCC Industry.

Kontrakten gjelder levering og utlegging av asfalt på veier, plasser og tilknyttede arbeider: arbeider over 50 tonn per sted, til Bærum kommune. Fra tidligere har NCC dessuten kontrakten for mindre arbeider under 50 tonn i kommunen. Den nye fem-årige kontrakten ble nylig signert, forteller NCC i en pressemelding.

Passer veldig bra

– Med vår satsing i Oslo og omegn passer det veldig bra at NCC har vunnet ny femårig kontrakt med Bærum kommune. Dette viser at vi er konkurransedyktige og er helt i tråd med vår strategi for videre satsing i Osloregionen, sier Joar Caspersen, asfaltdirektør i NCC Industry, i meldingen.

I 2018 kjøpte NCC opp Franzefoss sine asfaltverk i Sandvika og Bondkall i Oslo for å bygge opp en større organisasjon i Osloregionen, som kan dekke det behovet som finnes i storbyregionen, med både stor legging på vei og smålegging til gårdsplasser og mindre arbeider.

NCC Industry har de siste tre årene hatt rammeavtale med Bærum kommune for asfaltarbeider over 50 tonn, noe som gjør at NCC er godt kjent med å drifte de kommunale veiene. Mesteparten av kontrakten leveres med NCC Green Asphalt; en lavtemperert asfalt som avgir minimalt av miljøgasser.

Forsiden akkurat nå