MASKINER & UTSTYR

Naboen kjøper fem elektriske Volvo L-25 hjulastere

Stort utleieselskap satser elektrisk.

Volvo L-25 hjulaster.
Volvo L-25 hjulaster. Foto: Naboen
12. mai 2021 - 14:07

Naboen, et av de store utleieselskapene i Norge, har kjøpt fem nye Volvo hjullastere. Maskinene leveres i disse dager ut til selskapets avdelinger i Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim.

De nye maskinene følger selskapets strategi av å være ledende innen utleie av elektriske / null-utslipps maskiner og utstyr, skriver selskapet i en pressemelding.

– Dette er vår første leveranse av maskiner til Naboen. Vi har kjent hverandre lenge og har hatt noen mindre prosjekter sammen. Derfor er det ekstra kjekt at vi nå får til en stor bestilling på vårt nye store satsningsområde: Elektriske maskiner. Denne 5,5 tonns hjullasteren er sammen med vår 2,5 tonns gravemaskin de første fabrikkproduserte anleggsmaskinene fra Volvo. Vi har mer spennende i vente i nær framtid, sier David Kristianslund, salgsdirektør i Volvo Maskin.

– Volvo har alltid vært kjent for kvalitet. Når de i tillegg kan tilby bærekraftige maskiner av dette formatet, passer det som hånd i hanske i forhold til vår miljøstrategi fram mot 2030. Det er første gang vi kjøper Volvo, og vi er stolte av å være blant de første i landet med disse elektriske hjullasterne. Vi liker å være først på banen når det dukker opp noe nytt innen elektriske maskiner, sier Fleet Manager/Business Development Jone Ølberg i Naboen.

Les også

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.