Helge Andersen Byggland, Geir Nesland Nilsen og Bjørn Tore Andersen.
Helge Andersen Byggland, Geir Nesland Nilsen og Bjørn Tore Andersen. (Foto: Tone Tveit, Vest-Telemark Blad))

Morgedal Entreprenør selges: Blir del av entreprenør-gruppe med 150 ansatte

Ra1 Gruppen AS har inngått avtale om oppkjøp av Morgedal Entreprenør AS.

Morgedal Entreprenør er en maskinentreprenør lokalisert i Telemark, og har siden oppstarten for 11 år siden blitt en betydelig aktør i infrastruktur-markedet. Selskapet har i dag cirka 40 medarbeidere og forventer en omsetning på 125 millioner kroner i år.

Ra1 Gruppen er fra før etablert som aktør innen bygg-, eiendom-, jernbane- og betongrelatert anleggsvirksomhet. Kjøpet av Morgedal Entreprenør kompletterer Ra1 Gruppen som totalleverandør i bygg- og anleggsmarkedet og styrker gruppens kompetanse og kapasitet innenfor masseforflytning og grunnarbeider.

- Vi er veldig glade for at Morgedal Entreprenør har valgt å bli en del av Ra1 Gruppen. Med Morgedal Entreprenør på laget styrker vi vår kompetanse på tyngre infrastrukturprosjekter innenfor veg, bane, VA, og kraft. Oppkjøpet vil ruste Ra1 til å bli en mer komplett samarbeidspartner for våre kunder. Vi har lært firmaet å kjenne gjennom tidligere samarbeidsprosjekter og er sikre på at denne fine gjengen vil passe godt inn sammen med resten av Ra1-familien. Vi ser med stor entusiasme frem til å bygge Ra1 videre sammen med våre nye kolleger fra Morgedal Entreprenør, sier daglig leder i Ra1 Gruppen, Geir Nesland Nilsen.

Etter oppkjøpet av Morgedal Entreprenør vil Ra1 Gruppen telle ca 150 medarbeidere. Gruppen forventer en omsetning på rundt 500 millioner kroner i år og har ambisjoner om ytterligere vekst i årene som kommer.

Les også

Forsiden akkurat nå