MASKINER & UTSTYR

MGF dropper kick-off, men starter nå standsalget til neste års Vei og Anlegg

I mai 2021 er det klart for Nordens største anleggsmesse.

Vei og Anlegg på Hellerudsletta i mai 2018.
Vei og Anlegg på Hellerudsletta i mai 2018. Foto: Martin Gramnæs
19. mars 2020 - 06:37

Maskingrossisternes Forening (MGF) arrangerer vanligvis et kick-off-arrangement når foreningen åpner for bestillinger til messen Vei og Anlegg. Men ikke i år.

MGF er opptatt av å følge myndighetenes anbefalinger for å unngå smittefare, og vil unngå å samle bransjefolk. Salgsstart skjer digitalt på messens hjemmeside www.veioganlegg.no. MGF åpner for bestillinger torsdag 19. mars, skriver MGF i en melding MGF har sendt ut i forbindelse med at de nå begynner å selge plasser for de som skal ha stands på anleggsmessen.

Her kan du lese mer fra Veier24 om vei og Anlegg 2018, for siste gang på Hellerudsletta.

Vei og Anlegg er Nordens største anleggsmesse og arrangeres neste gang 5.–8. mai 2021.

Messen har flyttet til Norges Varemesse hvor det er 28.000 kvadratmeter utstillingsområde inne. I tillegg er det åpnet for at de aller største maskinene kan vises ute.

– For veldig mange i bransjen er Vei og Anlegg vårens vakreste eventyr, og MGF gleder seg til å kunne tilby en utstilling som ikke påvirkes av dårlig vær og grunnforhold. Vi skaper noe nytt med de mulighetene Norges Varemesse gir oss, men skal ta vare på og forvalte arven og de gode tradisjonene som våre besøkende kjenner fra tidligere messer, sier prosjektleder Gry Ingebretsen. Hun poengterer at det fortsatt skal være gratis å besøke messen.

– Vi har lenge planlagt denne salgsstarten. Vi ønsker å opprettholde datoen selv om det råder en del usikkerhet i forbindelse med Korona-utbruddet, sier direktør Tone Lindberg Grøstad i MGF.

Les også

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.