Doosan, eller Develon fra i dag av, produseres også i Norge, på Elnesvågen i Møre og Romsdal.
Doosan, eller Develon fra i dag av, produseres også i Norge, på Elnesvågen i Møre og Romsdal.

Doosan skal døpes om i mars:

Maskinmerket endrer navn til Develon

Doosan ble innlemmet som et datterselskap av HD Hyundai i august 2021. Nå skal hele produktlinjen fra den koreanske maskinprodusenten døpes om til Develon.

HDI (Hyundai Doosan Infracore) vil endre merkenavnet på anleggsmaskinene sitt til "Develon", offentliggjør eierselskapet i dag. Develon er en kombinasjon av ordene "Utvikle" og "Forover". Det nye merkenavnet skal formidle retningen til HDI om å gå videre til fremtiden gjennom innovasjon, der intensjonen er å "forandre verden med innovative produkter og løsninger".

HDI har planlagt lanseringen av det nye merket siden det ble et datterselskap av HD Hyundai i august 2021. I e pn pressemelding heter det at de planlegger å ta et sprang fremover til å bli en global toppspiller i anleggsutstyrsindustrien med lanseringen av det nye merket.

HDI planlegger å introdusere en mer detaljert merkevarehistorie og visjon ved å gi ut en "New Brand Showcase" gjennom sosiale medier innen slutten av februar. De vil også avduke de første maskinene med det nye merkenavnet Develon på CONEXPO-CON/AGG 2023, som arrangeres i Las Vegas i USA i mars.

Les også

Forsiden akkurat nå