2Mye datateknologi i kurven for effektiv bruinspeksjon. (Bilde: Ola Hesstvedt)
Driftsleder Tom Roger Delsbakk dirigerer Drammen Liftutleies nye stolthet på plass. (Bilde: Ola Hesstvedt)
Liftens inspeksjonskurv kan nå 20 meter inn under en bru og 20 meter opp til en brukonstruksjon. (Bilde: Ola Hesstvedt)

:

Lift-løft i Drammen

Drammen Liftutleie as investerer 11 millioner kroner i underbru-segmentet og tilbyr nå som den første i bransjen leie av landets første moderne inspeksjonslift.

Giganten, en Barin AB 20, er på plass og lånes ut med eller uten mannskap.

 - Vi satser hardt på samferdsel. Investeringene i avansert utstyr til bruinspeksjon kommer i tillegg til satsningen på lifter til utleie for fjellrensking og tunnelarbeid, sier driftsleder og medeier i Drammen-bedriften, Tom Roger Delsbekk, til Våre Veger.

 

Italiensk vidunder

Onsdag 11. mai leverte importøren Alturo det italienske vidunderet til Drammen Liftutleie i Kobbervikdalen, der utleiefirmaets operatører demonstrerte ferdighetene: Liftens inspeksjonskurv kan nå 20 meter inn under en bru og 20 meter opp til en brukonstruksjon. Ikke dårlig! Investeringen for å leie ut til underbru-oppdrag omfatter også leveranse av to HOOG-plattformer som er på plass i juni og utgifter til å gi ansatte spesialkompetanse på avansert styringsteknologi.

 

- Fyller et behov

Da mangler bare kundene!

 - Vi ser behovet på leiemarkedet, men har ingen kundeavtaler foreløpig, sier Delsbekk ubekymret.

– Vi må være i forkant, Det kan ta litt tid før avtaler, men det kommer. Vi har tilbud ute og vet at store entreprenører er interessert og regner på kostnader og effektivitetsbesparelser. Noen har eldre underbru-lifter. Statens vegvesen har mye bruinspeksjon og kan bli en kunde. Vi har nå ansatt en person til å følge opp tilbudene, og han skal reise landet rundt og følge opp at vi har noe spennende å tilby på utleiemarkedet.

Tom Roger Delsbekk tror det blir lønnsomt å gå i bresjen med superutstyr. 

Forsiden akkurat nå