MASKINER & UTSTYR

Ti Bell-dumpere i èn ordre

Etter å ha testkjørt nye Bell B40E har firma Johs J. Syltern besluttet at flytting av fjell og stein i prosjektet Infrastruktur Roan Vindpark skal utføres med Bell-dumpere.

14. nov. 2016 - 09:23

Salgssjef Lars Engmark i Nasta AS sier at pakken består av ti Bell B40E rammestyrte dumpere.

-Dette blir de første Bell B40E i Norge, som leveres med 12,8 liter motor fra Mercedes Benz som yter hele 380 KW og er utstyrt med steg 4f teknologi. Nyttelast er 39 tonn og volumet er på 24 kbm uten baklem. Alle ti har fullfjæring (Comfort Ride). De to første maskinene blir levert i uke 46, forteller Engmark.

-Dette er en spesiell jobb som skal utføres nesten døgnkontinuerlig, med korte frister, sier adm. direktør Øystein Syltern i Entreprenør Johs J. Syltern AS. Vi har mer enn 10 års erfaring med Bell og Nasta, og driftssikkerheten til dumperne var det som gjorde utslaget denne gangen. Vi kunne ha valgt et rimeligere alternativ, men gikk for Bell B40E, en dumper som garantert vil fungere godt når vi skal bygge infrastruktur til den foreløpig største vindparken i Norge, avslutter Øystein Syltern.

Administrerende direktør i Nasta AS, Tom Johansen, er godt fornøyd med tilliten fra Fosen-entreprenøren.

-Johs J. Syltern AS er en framtidsrettet og solid familiebedrift med eiere og ledelse som har «skoa på». I dette tilfellet vet vi at det ble lagt stor vekt på HMS, og spesielt sikkerhet for fører. På dette punktet er Bell Equipment, som den eneste rene dumperprodusenten i markedet, best i klassen. En slik leveranse, med service 24/7, er både krevende og spennende på en gang. Vi gleder oss, og ønsker Johs J. Syltern lykke til med jobben på Roan, sier Tom Johansen.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.