MASKINER & UTSTYR

Powel Construction har lagt ut på roadshow - torsdag var de i Oslo

Stavanger og Bergen får besøk i neste uke.

Systemkonsulent Maiken Tøsse og Salgs og markedssjef Sigrid Lønn på Powels roadshow i Oslo.
Systemkonsulent Maiken Tøsse og Salgs og markedssjef Sigrid Lønn på Powels roadshow i Oslo. Foto: Martin Gramnæs
12. apr. 2018 - 12:20

Powel Construction lager IT-systemer for bygg- og anleggsbransjen, og i disse dager har de lagt ut på veien for å besøke dem som bruker disse systemene til daglig. I Oslo møtte omlag 30 personer for å få med seg siste nytt, og noen tips og triks.

Gode tilbakemeldinger

Salgs og markedssjef i Powel Sigrid Lønn, forteller til Veier24 at målet med et slikt roadshow-konsept, er å nå ut til flest mulig av dem som bruker verktøyene.

Hun betegner det som et lavkost- eller lavterskeltilbud, for å kunne nå ut til flest mulig. 

– Har dere fått noen tilbakemeldinger så langt?

– Jeg hørte nettopp her at noen sa at de hadde lært mer enn på mange år, så det er veldig hyggelig. Vi fikk også veldig gode tilbakemeldinger etter foredraget i Trondheim, forteller hun.

Rundt 30 personer møtte opp på roadshow i Oslo. Foto: Martin Gramnæs

Full tillgang

Et av programmene som ble vist frem var masseberegningsverktøyet Gemini Terreng, som nå er inne i versjon 13. 

Den største nyheten i dette programmet er at det nå er lagt opp til bedre arbeidsflyt mellom forskjellige aktører på et prosjekt. Dette skjer ved hjelp av nettskyen, og alt deles i sanntid.

– Den største nyheten er helt klart Connected. Her kan man dele prosjekter og kontrakt, slik at alle har tilgang, forteller systemkonsulent Maiken Tøsse.

Gemini Terreng 13, får også snart en serviceoppdatering, og Tøsse viste frem noen nye funskjoner som er planlagt i programmet. 

Eksakt hvilke nye funksjoner som kommer i denne nye versjoner er imidlertid ikke klart per nå, men i følge Tøsse vil den være tilgjengelig om en måneds tid.

Systemkonsulent Maiken Tøsse holdt foredrag om de nye funksjonene i Gemini Terreng. Foto: Martin Gramnæs
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.