MASKINERUTSTYR

Norsecraft Geo kjøper svensk selskap

Norsecraft Geo AS i Bærum kjøper samtlige aksjer i det svenske selskapet Top Position AB.

Redaksjonen Våre Veger
20. des. 2012 - 11:10

Norsecraft Geo AS er i dag forhandler for Topcon maskinstyring i Norge. Selskapet ble etablert i 2011 for å satse på maskinstyring og tilliggende tjenester. Selskapet har hatt sterk vekst og omsetter for i overkant av NOK 30 millioner.

Norsecraft Geo  er et heleid datterselskap av Norsecraft gruppen som leverer produkter og tjenester til anleggsmarkedet og offshore markedet i Norge og Sverige.

 

Sterk posisjon

Top Position AB er forhandler for Topcon landmåling og maskinstyringsprodukter i syd Sverige. Selskapet har kontorer i Stockholm, Gøteborg og Malmø og har en sterk posisjon på det Svenske markedet. Selskapet har i dag 12 ansatte og en omsetning på SEK 35 millioner.

-Vi er svært fornøyde med dette kjøpet, sier styreleder i Norsecraft Geo AS, Hans Ellingsen. - Dette betyr at vi kan videre utvikle vår satsing på maskinstyring i Norge til også å inkludere Sverige. Dette vil styrke vår organisasjon betydelig, og setter Norsecraft Geo og Top Position i stand til å betjene både det norske og svenske markedet på en meget god måte. Vi ser store muligheter i begge markedene. Med en av verdens største og mest innovative produsenter innen oppmålingsbransjen, Topcon Corporation som leverandør, har vi nå alle f.

Top Position AB vil bli organisert som et datterselskap av Norsecraft Geo AS i Norge.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.