MASKINERUTSTYR

Nå er Lilleseth U-brodd her!

Lilleseth tok det beste fra alle sine erfaringer da de lanserte Lilleseth U-brodd tre sesonger tilbake, resultatet har blitt optimalt med utelukkende positive tilbakemeldinger.

17. feb. 2015 - 14:37

Den nye kjettingen er kjent for sitt godt grep og unik passform. Kjettingen er svært skånsom mot dekket og man har ikke behov for verktøy ved montering, noe som gjør denne til kundens klare favoritt! U-brodd kjettingene finnes i lettkjetting og robust firkantkjetting

U-brodd lettkjetting leveres i varianter på 5,7 og 7 millimeter. Som vridd robust firkantkjetting leveres den i fem ulike tykkelser på 8, 9, 10, 11 og 13 millimeter. Til anleggsmaskiner får man også en variant med tverrlenker som fås i 11 og 13 millimeter. Alle U-brodd-kjettingene er laget i borlegert stål, noe som gir Lilleseth kjettinger optimal slitestyrke og spesielt lang levetid.
 

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.