MASKINER & UTSTYR

Mählers tar over alt salget av Rasco

Kroatiske Rasco har valgt Mähler som ny distributør av sitt vegvedliholdsutstyr i Norge og Sverige.

1. mars 2018 - 14:18

Etter åtte år i Norge representert av Bulder AS, har Rasco valgt Mählers som salgsapparat i Norge og Sverige for sine produkter innen vegvedlikehold. 

De to bedriftenes produktportefølje passer perfekt sammen, heter det i en pressemelding fra Mählers Norge.

Rasco leverer et bredt utstyrsprogram på vegvedlikehold.

- Mählers front-­‐ og sideploger produseres i samsvar med de skandinaviske standardene, og Rascos fungerer veldig godt i de utfordrende og krevende nordiske forholdene.Noe som gir Mählers komplette løsninger for vintervedlikehold av veger.

Roar Wehn, salgssjef hos Mählers Norge, er trygg på at Rascos produkter holder det de lover.

-Vi kjenner allerede til noen av Rascos produkter fra tidligere, og vi vet at de holder god kvalitet. Etter å ha snakket med noen av kundene som bruker slike produkter i dag, og med nøkkelpersoner hos Rasco, ble vi overbevist om at dette var noe vi ønsket å komplettere produktutvalget vårt med.

Koster og kantklippere er sommerprodukter fra Rasco.

-Mählers er Nordens største produsent av utstyr for vintervedlikehold av veger for lastebiler, men de siste årene har vi fått stadig flere spørsmål om produkter som vi ikke har i vår egen portefølje. Avtalen med Rasco betyr at vi nå blir totalleverandør for både sommer-­‐ og vintervedlikehold av veger.

Kroatiske Rasco har helårsvedlikehold av veger som produktprofil. I tillegg til sand- og saltsprederne, består porteføljen av ulike typer snøploger, gressklippere, feiemaskiner og vegvaskere, som alle nå blir tilgjengelige via Mählers’ distribusjonsnettverk.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.