Mählers tar over alt salget av Rasco

Mählers tar over alt salget av Rasco

Kroatiske Rasco har valgt Mähler som ny distributør av sitt vegvedliholdsutstyr i Norge og Sverige.

Etter åtte år i Norge representert av Bulder AS, har Rasco valgt Mählers som salgsapparat i Norge og Sverige for sine produkter innen vegvedlikehold. 

De to bedriftenes produktportefølje passer perfekt sammen, heter det i en pressemelding fra Mählers Norge.

Rasco leverer et bredt utstyrsprogram på vegvedlikehold.

- Mählers front-­‐ og sideploger produseres i samsvar med de skandinaviske standardene, og Rascos fungerer veldig godt i de utfordrende og krevende nordiske forholdene.Noe som gir Mählers komplette løsninger for vintervedlikehold av veger.

Roar Wehn, salgssjef hos Mählers Norge, er trygg på at Rascos produkter holder det de lover.

-Vi kjenner allerede til noen av Rascos produkter fra tidligere, og vi vet at de holder god kvalitet. Etter å ha snakket med noen av kundene som bruker slike produkter i dag, og med nøkkelpersoner hos Rasco, ble vi overbevist om at dette var noe vi ønsket å komplettere produktutvalget vårt med.

Koster og kantklippere er sommerprodukter fra Rasco.

-Mählers er Nordens største produsent av utstyr for vintervedlikehold av veger for lastebiler, men de siste årene har vi fått stadig flere spørsmål om produkter som vi ikke har i vår egen portefølje. Avtalen med Rasco betyr at vi nå blir totalleverandør for både sommer-­‐ og vintervedlikehold av veger.

Kroatiske Rasco har helårsvedlikehold av veger som produktprofil. I tillegg til sand- og saltsprederne, består porteføljen av ulike typer snøploger, gressklippere, feiemaskiner og vegvaskere, som alle nå blir tilgjengelige via Mählers’ distribusjonsnettverk.

Forsiden akkurat nå