MASKINER & UTSTYR

Hovedkontoret for Volvos anleggsmaskiner har flyttet «hjem»

Volvo kunne nylig innvie sitt nye hovedkvarter i Gøteborg etter at toppledelsen i den svenske maskinprodusenten har hatt hovedsete i Brussel siden 80-tallet.

5. sep. 2018 - 17:06

3. september kunne Volvo feire innflyttingen i Campus Lundby i Gøteborg, som nå blir det nye hovedkontoret til Volvos verdensomspennende anleggsmaskinvirkomhet. Volvo Construction Equipment skal dele bygg med Volvos bussvirksomhet og Volvo Penta. 

– Enda tettere

Dermed er virksomhetene igjen samlet i moderlandet, selv om det er kinesiske interesser som eier aksjemajoriteten i selskapene.

– Vi har alltid hatt et tett samarbeid med de andre virksomhetene innen Volvo-familien, og med dette felles hovedkvarteret vil båndene og samarbeidet kunne bli enda tettere, sa toppsjef for Volvo CE, Melker Jernberg, i sin åpningstale.

Campus Lundby er et stort område som i hovedsak består av kontorbygninger. Området er på 375 000 kvadratmeter, som tilsvarer 54 fotballbaner. Åpne arealer med mye glass er de nye hovedkontorene utformet for å får folk til å snakke og jobbe sammen.

60 land representert

Tre store konserner som dekker hele verden med sine produkter, gjør at det blir et svært internasjonalt miljø i det nye Volvo-anlegget i Gøteborg.

Hele 60 land er representert blant de ansatte på Campus Lundby.

LES OGSÅ: Roald Madsen i Tromsø har mottatt Norges første Caterpillar NEXT GEN

LES OGSÅ: Volvo og Skanska har startet testingen av sitt «Electric Site»

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.