- Vi har valgt Pon Equipment som leverandør blant annet på grunn av deres gode servicedekning, sier daglig leder Gry Ånesland og Svend Fjellstad, eier av Svend Fjellstad AS, til.
(Bilde:  )

Første Cat 314E L korthekk levert

Svend Fjellstad AS i Enebakk var første kunde ut i Norge som valgte en Cat 314E l med "liten rumpe".

I september 2013 ble de første 314E L CR tilgjengelige for salg i Norge. En måned senere signerte Svend Fjellstad As salgskontrakten, og nå er maskinen overlevert i Ytre Enebakk, som den første her til lands.

Den lille bedriften som hovedsakelig arbeider på Østlandet fikk i dag sin nye maskin overlevert med selger og servicemekaniker fra Pon Equipment til stede. Korthekkmaskinen skal stort sett benyttes til å utbedre mobilmaster.

Svend Fjellstad AS har i dag en maskinpark på ti maskiner, hvorav åtte av disse er Cat maskiner.

– Vi har valgt Pon Equipment som leverandør blant annet på grunn av deres gode servicedekning, sier daglig leder Gry Ånesland.

– Og ikke minst den lokale servicemekanikeren sine svært gode referanser, legger Svend Fjellstad, eier av Svend Fjellstad AS, til.

 

"Passivt regenereringssystem"

 – Vi ønsker å gratulere Svend Fjellstad AS med ny maskin. Dette er en sterk, allsidig og drivstoffeffektiv maskin, sier produktsjef i Pon Equipment, Vilmundur Theodorsson.

Maskinen innehar de samme gode egenskapene som tidligere modeller, men har i tillegg fått en rekke nye. Først og fremst er motoren nå en StegIIIB motor og har derfor et passivt regenereringssystem. Dette betyr at renseprosessen hvor sot fjernes fra maskinens dieselpartikkelfilter nå er helt automatisk og avbryter ikke maskinens arbeidssyklus. Dette innebærer at rensing kan gjøres under full belastning, uten ekstra diesel og trykkluft, samt uten at fører behøver å aktivt foreta seg noe. Dernest er lydnivået i førerhytten redusert med hele 5db, noe som bedrer hverdagen til føreren betydelig.

Pon Equipment melder at de har maskiner i lager og flere på vei inn. Maskinen vil også bli tilgjenglig for demo.

Forsiden akkurat nå