MASKINER & UTSTYR

Epiroc er i gang

Epiroc, den ene halvdelen av Atlas Copco, har nå begynt å operere som en selvstendig virksomhet og planlegger børsnotering i 2018.

1. nov. 2017 - 08:47

Atlas Copco informerte i januar 2017 om at gruppen blir delt i to selskaper i løpet av 2018; Atlas Copco som skal ha fokus på industrielle kunder og Epiroc som skal fokusere på kunder innen gruvedrift, naturressurser og infrastruktur. Delingen går etter planen, men forutsetter godkjennelse fra Atlas Copcos aksjonærer i april 2018.
Epiroc, som fortsatt er et datterselskap i Atlas Copco, begynner allerede nå å operere under eget merkenavn og logo.
-Epiroc fokuser på å skaffe kundene produkter og tjenester som forbedrer produktivitet, gir bedre energieffektivitet, sikkerhet og ergonomi, sier Erik Presthus.

 

57 ansatte i Norge

I Norge er Epiroc et selvstendig selskap og begynner å operere under nytt merkenavn 1. november 2017. Epiroc Norge AS har i dag 57 ansatte og har ansvar for markedsføring, salg og service av Epiroc’s maskiner og utstyr til anleggs- og gruvekunder i Norge, på Færøyene og Island. Selskapet er lokalisert på Langhus i Ski kommune.

Selskapet omsatte produkter og tjenester i 2016 for NOK 533 mill. kroner.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.