MASKINER & UTSTYR

En ny generasjon av Ranger-familien

Nye Ranger DXi er en ny generasjon  topphammer-rigg, med med et dekningsareal på 55 kvadratmeter.

AD8I1017
AD8I1017 Bilde: Jari Kivelä
Redaksjonen Våre Veger
27. okt. 2017 - 13:33

Ranger DXi topphammer borerigg har svingbar overvogn med motvekt som sikrer stabilieten på doningen. Den leveres et dekningsareal på hele 55 kvadratmeter, innenfor en vinkel på 290 grader, noe som betyr spart tid med mindre flytting av riggen.

 

Trenger mindre flytting

Ranger_DX900i
Ranger_DX900i Foto: Jari Kivelä

Alle borriggene i den nye Ranger DXi-serien har en svingbar overvogn. Takket være rekkevidden på 290 grader og tilhørende dekningsareal på hele 55 kvadratmeter, sparer man tid og begrenser behovet for å flytte riggen. Selv om riggen kan rotere, sikrer motvektsstrukturen stabilitet ved å opprettholde vekt ovenfor bommen. Ranger DXi-riggen er ekstremt mobile takket være et lavt tyngdepunkt og høy manøvreringseffekt.

DXI-riggende er utstyrt med nye borhammere som har slageffekt opptil 27 kW, og som bruker stål med hulldiameter på 92 – 127mm

 

Stille i hytta

DXi er utstyrt med den nye Sandvik iCab, som har blitt konstruert for å forbedre førerens ergonomi og begrense støynivået.

Førerhuset har et brukergrensernitt, med mer brukervennlige styrespaker og kontrollpaneler, alt utviklet med bakgrunn av tilbakemeldinger fra kundene.

Den nye romslige hytta har også plass til en instruktør bak førersetet. Gjennom et omfattende samarbeid med VTT Techincal Research Centre of Finland Ltd, har Sandvik ifølge egne data klart å redusert støynivået inne i førerhuset til 73,5 dB.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.