MASKINERUTSTYR

Ekstremhammer fra Rammer

Rammer har tatt et innovativt steg videre med en helt ny slaghammer for bruk under ekstreme forhold.

20. jan. 2015 - 12:27

Etter ønske fra sine kunder lanserer Rammer nå en ny hydraulikkhammer til ekstreme bruksområder nå - 4099 PRO – en hammer som er like innovativ som den er tøff.

Den nye modellen passer for graver med en driftsvekt på mellom 34 til 55 tonn.

Med en egenvekt på 3 750 kg er Rammer 4099 PRO basert på Rammer 4099-hammeren, og har mange av de samme hovedfunksjonene som har gjort enheten til en av verdens mest populære storhammere, blant annet:

  • En Idle Blow Protector som virker uavhengig av arbeidsmodus for å gi bedre beskyttelse.
  • Svært strekkfaste VIDAT-sidebolter med lang levetid for bedre pålitelighet, lengre serviceperioder og lavere driftskostnader.

Enheten er utstyrt med en forseglet huskonstruksjon som forhindrer inntrengning av støv og smuss og som dermed forlenger levetiden til både hammeren og verktøyet. Topplaten har en forseglet spalte for korte hydraulikkslanger, og er utstyrt med forseglede slangetilkoblinger for smøring, luft og vann. Hammeren har en robust huskonstruksjon og slitesterke plater som gjør den perfekt til horisontale arbeidsoppgaver, slik som tunnelarbeid.

Rammer 4099 PRO tilbys også med spesialverktøy til horisontal primærbryting og er konstruert for bruk med en lang rekke tilleggssystemer, slik som automatisk smøring, luftspyling til svært støvete bruksområder samt Rammers Water Jet-system til støvdemping.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.