VEGTILSYNET

Magnus Steigedal blir ny direktør for Vegtilsynet

Magnus Steigedal ble 18. desember tilsatt som ny direktør i Vegtilsynet.

Illustrasjon: Vegtilsynet
19. des. 2020 - 11:12

Det var totalt 18 personer som hadde søkt på stillingen som ny direktør i Vegtilsynet. To søkere trakk seg underveis i prosessen.

– Det er et viktig og stort samfunnsoppdrag Magnus Steigedal har tatt på seg, og jeg er glad for at han har takket ja. Vegtilsynet er et faglig sterkt tilsyn som jobber med å ivareta tryggheten til alle som ferdes på veien gjennom sitt tilsynsarbeid med riksveiinfrastrukturen, sier samferdselsminister Knut Arild Hareide i en pressemelding.

Magnus Steigedal (41) har gjennom karrieren blant annet jobbet som revisor, finanscontroller og IT-ingeniør i henholdsvis Ernst & Young, Sparebank1 Buskerud-Vestfold og i Kongsberg Defence & Aerospace.

I 2013 ble Steigedal ansatt som økonomisjef i Ullensvang kommune. Han hadde stillingen som rådmann i 2015-2019, da arbeidet med kommunesammenslåingen var i gang. I 2020 fikk han rollen som assisterende rådmann i den nye kommunen.

Steigedal har to bachelorgradar, en i datateknikk og en i økonomi og administrasjon. Han bor på Hovland.

Han begynner i stillingen etter nærmere avtale med Samferdselsdepartementet.

Les også

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.