Magne Ramlo prosjektdirektør i Nye Veier

Magne Ramlo prosjektdirektør i Nye Veier

Nye Veier AS har ansatt Magne Ramlo som prosjektdirektør for utbygging av E18 fra Grimstad til Langangen.

Ramlo kommer fra stillingen som daglig leder for Reinertsen Engineerings landvirksomhet, hvor han har hatt ansvaret for 360 ansatte fordelt på syv regionskontorer i Norge og Sverige.

Ramlo har lang ledererfaring fra virksomheter innen bygg og anlegg, samt utvikling og forvaltning av eiendom. Ramlo, som er utdannet sivilingeniør bygg fra NTH, har før tiden i Reinertsen blant annet vært direktør for eiendomsforvaltningen i Nordic Property Management AS og prosjektdirektør i Norgani Hotels AS.

- Vi er svært fornøyd med å få en så erfaren, kunnskapsrik og motivert Magne. Magne har med seg erfaring som prosjektleder for store utbyggingsprosjekter og har helt fra starten av vært klar på hvordan han planlegger å lede utbyggingen av E18. Nye Veiers mandat er å bygge vei så effektivt som mulig. Vi kunne ikke fått en bedre kandidat til stillingen, sier administrerende direktør i Nye Veier AS, Ingrid Dahl Hovland.

Som prosjektdirektør for utbyggingen av E18 mellom Grimstad og Langangen får Ramlo ansvaret for en strekning på 131 kilometer og med en total kostnadsramme på 40,1 milliarder kroner.

- Det er med stor glede og med en god dose ydmykhet og respekt at jeg tar fatt på denne oppgaven. Utbygging av god infrastruktur er en viktig samfunnsoppgave, og jeg er takknemlig for at jeg på denne måten får lov til å være med å bidra til samfunnsutviklingen. Nye Veier er et spennende selskap med et viktig mandat, og jeg gleder meg veldig til å drive frem dette viktige prosjektet i årene som kommer, sier Magne Ramlo.

Forsiden akkurat nå