Arne Kenneth Øvstebø i Mineralteknikk.
Arne Kenneth Øvstebø i Mineralteknikk. (Foto: Mineralteknikk)

Lanserer lønnsomhetskalkulator for knuse- og siktebransjen

Skal du investere i elektrisk eller dieselmaskin? Mineralteknikk gjør det nå lettere for bransjen å velge den maskinen som er mest lønnsom.

– Ved hjelp av denne kalkulatoren kan du enkelt regne ut hva som er den mest lønnsomme maskininvesteringen på sikt, sier Arne Kenneth Øvstebø, daglig leder i Mineralteknikk, i en pressemelding.

– I kalkulatoren kan du sette inn dine verdier på innkjøpspris, drivstofforbruk og pris, utgifter til AdBlue og andre serviceutgifter, samt strømforbruk. På den måten kan du enkelt finne ut hva de ulike alternativene koster over tid og hva som er mest lønnsomme investeringen for den enkelte bedrift. Det er også mulig å lagre resultatene i en PDF-rapport som du kan skrive ut, sier Øvstebø.

– Markedet er i endring og vi opplever en stadig økende etterspørsel etter elektriske sikte- og knuseverk. Kunder er opptatt av det grønne skiftet og ser etter maskiner med lite utslipp, men de skal jo samtidig være økonomiske i drift. Med denne kalkulatoren kan de enkelt finne ut hva som blir mest lønnsomt over tid, sier Øvstebø.

Les også

Forsiden akkurat nå