Konkurransetilsynet avslutter etterforskingssak mot entreprenører

Konkurransetilsynet fant ingen ulovligheter, og avslutter etterforskningssak mot aktører i markedet for entreprenørtjenester.

Foto: Konkurransetilsynet
3. nov. 2023 - 09:23

- Konkurransetilsynet har gjennomgått og vurdert informasjon innhentet i etterforskningen og har ikke funnet grunnlag for å gå videre med saken. Vi vil derfor henlegge saken, sier avdelingsdirektør Hanne Dahl Amundsen.

Grunnlaget for saken var informasjon om et mulig ulovlig anbudsamarbeid i strid med konkurranselov § 10 . Konkurransetilsynet var på bevissikring hos aktører i markedet for entreprenørtjenester i februar 2022 og november 2022 . Konkurransetilsynet har og gjennomført forklaringopptak i saken.

- Markedet for entreprenørtjenester er en stor og viktig marked, og Konkurransetilsynet ser alvorlig på saker om mulig ulovlig anbudsamarbeid. Vi fikk informasjon fra en oppmerksom oppdraggiver, og valgte derfor å etterforske saken. Vi har gjennomført en omfattende etterforskning, men har altså ikke funnet grunnlag for å gå videre med saken, avslutter Amundsen.

Les også

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.