NYHETER

Kjempeledelse til Vestfold Anlegg

Med et anbud på 24,625 millioner kroner ligger Vestfold Anlegg fra Larvik svært godt an til å få kontrakten på en gang/sykkelveg i hjemfylket. Nærmeste konkurrent som er Carl C. Fon fra Sandefjord, ligger over 25 prosent høyere.

Forholdene for myke trafikanter er særdeles lite innbydende mellom Sundene og Glennebakken. Om knapt 14 måneder blir de mye bedre.
Forholdene for myke trafikanter er særdeles lite innbydende mellom Sundene og Glennebakken. Om knapt 14 måneder blir de mye bedre. Bilde: Anders Haakonsen
24. sep. 2008 - 10:24

Hvis ikke Vestfold Anlegg har begått grove feil under anbudsregningen, kan prosjektet bli billigere enn forutsatt. Vegvesenets kostnadsoverslaget er på 29 millioner kroner. Det som er helt sikkert er at jobben ikke går ut av fylket. Anbudskonkurransen domineres totalt av Vestfold-entreprenører.

Anbudet fra Carl C. Fon er på 31,576 millioner. Deretter følger to Larvik-firmaer, Arne Olav Lund (34,599 mill.) og Håkon Skuggedal (36,905 mill.). Sjanseløse er Austbygde Maskin og Transport fra Tinn kommune og Mesta med henholdsvis 38,445 og 40,685 millioner.

Gang/sykkelvegen skal gå parallelt med riksveg 308 i Tjøme kommune sør for Tønsberg. Det nordlige endepunktet blir Sundene like sør for Vrengenbrua som skiller Nøtterøy og Tjøme. Derfra er det vel tre kilometer til det sørlige endepunktet som heter Glennebakken.

Vedståelsesfristen går ut 3. november. Vel et år senere skal jobben være gjort.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.