NYE VEIER

Johan Arnt Vatnan har sagt opp sin stilling som utbyggingsdirektør i Nye Veier

Vatnan har jobbet som utbyggingsdirektør i Nye Veier siden 1. januar 2017. Han har hatt ansvaret for utbyggingsportefølje 1 som inkluderer E6 Ulsberg–Åsen i Trøndelag, E6 Kvænangsfjellet i Troms og Finnmark og E18 Tvedestrand–Langangen i Agder og Telemark.

Vatnan slutter som utbyggingsdirektør i Nye Veier.
Vatnan slutter som utbyggingsdirektør i Nye Veier. Foto: Nye Veier
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
25. aug. 2021 - 15:16

– Jeg skal benytte litt tid fremover til å finne nye arbeidsoppgaver og har ønske om å bruke min kompetanse og erfaring mer direkte inn i ledelse og støtte til prosjekter. Nye gjennomførings- og kontraktsmodeller blir i større grad tatt i bruk i næringen og her har jeg erfaring både fra bygge- og infrastrukturprosjekter, sier Johan Arnt Vatnan.

- Vi synes det er leit at Vatnan slutter. Han har vært med nesten siden oppstart og tilført selskapet verdifull kompetanse. Når han nå søker andre utfordringer, ønsker vi han lykke til, sier administrerende direktør Anette Aanesland i Nye Veier.

Prosjektsjef Lars Bjørgård konstitueres i stillingen som utbyggingsdirektør fra og med 1. september. <i>Foto:  Kim Sørenssen</i>
Prosjektsjef Lars Bjørgård konstitueres i stillingen som utbyggingsdirektør fra og med 1. september. Foto:  Kim Sørenssen

Prosjektsjef Lars Bjørgård konstitueres i stillingen som utbyggingsdirektør fra og med 1. september.

Bildet viser norske spesialskip i forbindelse med installasjonen av Frankrikes første flytende vindpark. Solstad-fartøyet Normand Installer sørget for å legge kabler etter at turbinene hadde blitt satt på plass.
Les også

Norsk kompetanse kan bli ledende i fremtidens flytende havvindnæring

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.