ITS-området hos Norbit endrer navn til Connectivity

ITS, det nylig oppkjøpte iData samt selskapets satsing på skreddersydd IoT blir nå samlet i Norbit Connectivity.

NORBIT Connectivity
NORBIT Connectivity shaunl
11. nov. 2021 - 09:28

Norbit Connectivity vil i tillegg til den eksisterende virksomheten fra Intelligent Traffic Systems (ITS) bestå av et nytt undersegmentet med navn Smart Data, bestående av nylig oppkjøpte iData, Bluetooth Low Energy-eksperten Norbit AblePay samt satsingen innenfor Internet of Things (IoT), herunder løsninger for asset tracking, monitoring og management.

Les også

– Norbit har lang erfaring fra design, produksjon og distribusjon av low power wireless
bombrikker, sensorer og kommunikasjonsmoduler i store volumer. Denne erfaringen skal vi anvende i utvalgte IoT-nisjemarkeder. Connectivity beskriver på en mer dekkende måte hva vi gjør i denne enheten; nemlig å muliggjøre ytterligere digitalisering av viktige forretningsprosesser for våre kunder. Dette gjør vi gjennom datainnsamling og analyser med skreddersydde sensorer og integrerte løsninger for konnektivitet, skylagring og databehandling med mulighet for direkte integrasjon mot kundens egne systemer eller som frittstående tjenester, sier adm. direktør i Norbit, Per Jørgen Weisethaunet.

ITS vil, som et segment under Connectivity, fortsette å tilby skreddersydde løsninger innen Directed Short-Range Communications (DSRC), som inkluderer elektronisk identifikasjon av kjøretøy for effektiv bompengeinnkreving og for trådløs utlesning av data fra ferdsskrivere for håndheving av relevante europeiske direktiver.

Norbit har hovedkontor i Trondheim med produksjon i Norge, har 400 ansatte og en
verdensomspennende salgs- og distribusjonsplattform.

Les også

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.