ASFALT

Investeringsselskap blir største eier i Nynas

USA-registrerte Davidson Kempner Capital Management LP har kjøpt 49,9 prosent av aksjene i bitumenselskapet Nynas.

Davidson Kempner Capital Management LP har kjøpt 49,9 prosent av aksjene i Nynas.
Davidson Kempner Capital Management LP har kjøpt 49,9 prosent av aksjene i Nynas. Foto: Nynas
2. aug. 2021 - 10:10

Aksjeportefølgen på 49,9 prosent kjøpes fra Bitumina Industries Limited. Etter gjennomføringen av oppkjøpet vil Davidson Kempner være den største individuelle aksjonæren i Nynas.

Davidson Kempner Capital Management LP er et USA-registrert globalt institusjonelt investeringsforvaltningsfirma med mer enn 35 års erfaring. Investeringsselskapet har over 36 milliarder dollar i forvaltningskapital med over 400 ansattefordelt på fem kontorer, inkludert New York, Philadelphia, London, Hong Kong og Dublin.

Med rundt 1000 ansatte, produksjonsanlegg i Europa og kontorer i over 30 land, er Nynas nå rustet til å forske, produsere og levere  nafteniske oljer og bitumen for et voksende globalt marked.

Davidson Kempner spilte en aktiv rolle i den finansielle restruktureringen av Nynas som ble gjennomført i løpet av andre halvår 2020, og biro til å gjenopprette en balanseført egenkapital i Nynas til 4,6 milliarder SEK, med en egenkapitalandel på 39,4%.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.