Ingrid Tjøsvold var fra 2008 til 2011 adm. direktør i Mesta Drift.  Foto: Bjørn Olav Amundsen
Ingrid Tjøsvold var fra 2008 til 2011 adm. direktør i Mesta Drift. Foto: Bjørn Olav Amundsen

Ingrid Tjøsvold tilbake til Mesta-systemet

Styret i Yours har ansatt Ingrid Tjøsvold som ny konsernsjef for den nye salgs- og verkstedorganisasjonen med utspring i Mesta Verksted, Motorsalg og Øverum Slitedeler.

Your ble etablert i juni 2013, og tilbyr verkstedtjenester og selger maskiner, utstyr og deler fra store og anerkjente internasjonale leverandører i regi av selskaper som Mesta Verksted, Motorsalg og Øverum Slitedeler.

Ingrid Tjøsvold (45) er et kjent navn i Mesta-sammenheng. Hun var ansatt i Mesta fra 2006 til 2011 og var fra 2008 til 2011 adm. direktør i Mesta Drift. Hun er utdannet siviløkonom fra University of Strachtclyde i Skottland og innehatt ulike lederstillinger, blant annet som direktør for den norske virksomheten i Rieber & Søn. Til Yours kommer hun fra stillingen som adm. direktør i VB Agilis.

- Vi er svært glade for at vi har fått en leder av Ingrids kaliber til å lede og videreutvikle Yours. Konsernet har store utviklingsmuligheter og Ingrid er rett person til å ta dette videre, sier styreleder i Yours Jarle Straume.

- Ingrid gjorde en meget god jobb da hun var i Mesta. Med Ingrids kompetanse og energi er vi sikre på at Yours vil lykkes, sier Harald Rafdal, adm. direktør i Mesta og styremedlem i Yours.

I tillegg til ansettelsen av konsernsjef, er Christian Johnsen ansatt som økonomi- og finansdirektør i Yours. Han kommer fra stillingen som økonomisjef i Bergen Tomteselskap og tiltrer sin nye stilling 1. oktober.

Yours er eid av Mesta og Tertnes-gruppen med en eierandel på 50 prosent hver. Konsernet har 190 ansatte, hovedkontor i Bergen og en omsetning på 300 millioner kroner.

Forsiden akkurat nå